DE START ALS KAPPER IN JOURE

Annet Hofma is de hairstylist in Joure, die Le Salon Hairstyling in 2001 openende. Voordat ze met de kapsalon begon, werkte zij ruim zes jaar voor een werkgever. Zij heeft daardoor ervaring opgedaan als werknemer en ondertussen ook als werkgever. Zo is het haar gelukt om een team van enthousiaste haarstylisten bij elkaar te brengen en Le Salon Hairstyling een begrip in Joure te maken. 

Het belangrijkste doel van de kapper in Joure is dat dames en heren na de behandeling gelukkig de deur uitlopen. Voorzien van een goed advies over haar en verzorgings- en stylingsproducten. Het haar en de gezichtsvorm leggen de basis voor het kapsel dat wordt gecreëerd; de kniptechniek wordt hier vervolgens op aangepast. Als er sprake is van hoofdhuidproblemen of speciale wensen, dan geven onze haarstylisten een onderbouwd advies. Zo kan Annet met haar team altijd de kwaliteit bieden die zij zo belangrijk vinden. Le Salon Hairstyling laat je stralen!

 

 

 

ANNET HOFMA

Annet is de eigenaresse en drijvende kracht achter Le Salon Hairstyling. Na jarenlang als Topstylist in Heerenveen te hebben gewerkt, opende zij in 2001 haar eigen zaak.

“Met de juiste collega’s om mij heen wil ik onze klanten een goed gevoel geven. Een fijne werksfeer is essentieel en daar streef ik elke dag weer naar samen met de mensen om mij heen. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en stelt een persoonlijk advies voorop. Wij zijn blij als onze klanten dat ook zijn.”

 

 

TJITSKE MULDER-HETTEMA

Tjitske is haar kapperscarrière begonnen in Leeuwarden. Daarna werkte ze bij een gerenommeerde dames- en herensalon in Groningen om daar de fijne kneepjes van het vak eigen te maken.

“Bij een supertrendy kapperszaak heb ik trainingen van internationale topkappers gevolgd. Ook heb ik zelf trainingen gegeven aan vakgenoten. Ik vind het prachtig om jonge talenten op te leiden. Mensen zien mij vaak als een gedreven en vakbekwame Topstylist met een nuchtere Friese touch.”

 

 

RIMKE VISSER

Rimke heeft haar creatieve skills ontdekt tijdens haar opleiding. Inmiddels is ze al vele jaren werkzaam als topstylist.
Door het volgen van cursussen heeft ze haar gespecialiseerd in verschillende facetten van het vak en is daardoor een echte allroundster.

“Elke behandeling voer ik met veel plezier en passie uit. Door goed te luisteren naar de persoonlijke wens en hier vervolgens een passend advies bij te geven, komen we samen tot een stralend eindresultaat."

Over ons

Le Salon Hairstyling

E.A. Borgerstraat 7

8501 NC   Joure

Tel: +31 513 41 93 55

 

Openingstijden

Maandag

13:00-18:00  
Dinsdag 09:00-18:00  
Woensdag 09:00-18:00  
Donderdag 09:00-18:00  
Vrijdag

09:00-18:00

 

 

In de vakantie periode zijn wij op de volgende dagen gesloten.

Maandag 29 juli gesloten.

5 augustus t/m 16 augustus gesloten.